Cercar en aquest blog:

8 d’agost del 2022

Vídeo: Cucafera Petita de Tarragona al 15è aniversari de la Mulassa de 'Els Pallaresos'

La Cucafera Petita de Tarragona ha participat aquest dissabte 6 d'agost com a convidada a la cercavila de celebració del 15è aniversari de la Mulassa de 'Els Pallaresos', una trobada de bèsties de vuit localitats catalanes diferents, i emmarcada en el programa de Festa Major en honor al patró, Sant Salvador. 

L'acte organitzat per la colla gegantera dels Pallaresos en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, partia a les 19h després de la plantada a la plaça de l’Era dels Pallaresos, davant de l’edifici modernista de la Casa Bofarull i un espectacle de titelles per als més petits, a càrrec de la Mulassa Baba de Girona, un els elements convidats a la trobada. 

Els diversos elements convidats desfilaven pels carrers del municipi acompanyades de la música i l’alegria de la Xaranga Tocabemolls. A banda de la Mulassa dels Pallaresos com a amfitriona, a la trobada hi han format part els vuit elements festius més, quatre d’ells de foc: - Drac de Santa Margarida (Riera de Gaià) - Drac del Vendrell (El Vendrell) - Espanta-rucs (Sant Jaume dels Domenys) - El Voltor (Bisbal de l’Empordà) - Cucafera (Tortosa) - Cucafereta (Tarragona) - Mulassa de Reus - Mula Baba (Girona).

Podeu veure les fotos en -aquest enllaç- i el vídeo a continuació: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada