Cercar en aquest blog:

3 d’agost del 2022

La Cucafera Petita aquest dissabte al 15è aniversari de la Mulassa dels Pallaresos

Els Pallaresos celebra el 15è aniversari de la seva Mulassa amb una trobada de bèsties aquest dissabte 6 d'agost a la tarda on hi formarà part com a convidada la Cucafera Petita de Tarragona, a més de la de Tortosa, entre altres bèsties.

La celebració i trobada va emmarcat en el programa de Festa Major en honor al patró, Sant Salvador. Per celebrar-ho, la colla gegantera dels Pallaresos en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, han organitzat una trobada festiva de bèsties procedents de vuit localitats catalanes diferents.

A partir de les 18h, les diferents colles realitzaran l’habitual plantada de bèsties a la plaça de l’Era dels Pallaresos, davant de l’edifici modernista de la Casa Bofarull. A partir de les 18:30h hi haurà un espectacle de titelles per als més petits, a càrrec de la Mulassa Baba de Girona, un els elements convidats a la trobada.

A partir de les 19h, la Mulassa dels Pallaresos i les seves convidades, acompanyades de la música i l’alegria de la Xaranga Tocabemolls, començaran a ballar en cercavila pels principals carrers del municipi: plaça de l’Era, carrer Major, plaça de l’Esglèsia, carrer Nou, plaça de la Cabina, carrer Clotas i avinguda Catalunya. La trobada finalitzarà a les portes de l’Ajuntament, amb una tanda de lluïment per part de tots els elements participants així com una ballada conjunta final.


ELEMENTS CONVIDATS

A banda de la Mulassa dels Pallaresos com a amfitriona, a la trobada participaran els vuit elements festius més, quatre d’ells de foc:

- Drac de Santa Margarida (Riera de Gaià)

- Drac del Vendrell (El Vendrell)

- Espanta-rucs (Sant Jaume dels Domenys)

- El Voltor (Bisbal de l’Empordà)

- Cucafera (Tortosa)

- Cucafereta (Tarragona)

- Mulassa de Reus

- Mula Baba (Girona)

El cartell del 15è aniversari és obra de l’artista local i membre de la colla gegantera, Alba Estrem, i representa la figura de la Mulassa bufant el seu pastís d’aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada