Cercar en aquest blog:

13 d’agost del 2022

Sofia Marín i Òscar Vendrell, escollits els nous princesa i cavaller de la Cucafera 2022

Sofia Marín i Òscar Vendrell, princesa i cavaller
de la Cucafera 2022, Foto: Blog Cucafera de Tarragona

Sofia Marín de 6 anys i Òscar Vendrell de 7 anys han resultat escollits aquest dissabte a la tarda la nova princesa i cavaller de la Cucafera al càsting 2022 organitzat per l'entitat per representar la llegenda de la Cucafera la nit del 17 de setembre en l'acte 'La Cucafera baixa' per Santa Tecla.

Després de la Despertada de la Cucafera del llarg hibernatge, fa unes setmanes a les Festes del Barri del Port, era necessari cercar al nou cavaller capaç de capturar la bèstia i la donzella, que segons la llegenda podrà domesticar-la i fer-la bona, per evitar que segueixi atemorint amb les seves queixalades i llenci caramels.

Imatge de grup amb tots els candidats i candidates.
Foto: BLog Cucafera de Tarragona

La Plaça de les Cols ha estat un any més l'escenari d'aquesta convocatòria emmarcada en les festes de Sant Magí 2022 on han participat una quinzena de nens i nenes d'entre 6 i 12 anys que prèviament s'havien inscrit i havien rebut el poema, que pronunciaran aquella nit, per tal de defensar-lo davant d'un jurat que ha tingut en compte la posada en escena, memorització i soltesa dels candidats i candidates, que podien optar indistintament per un o altre paper.

S'ha valorat positivament la present edició del càsting amb un augment d'inscripcions respecte a altres anys, especialment nens que sempre havia costat més, i s'ha indicat que els infants escollits viuran una experiència única en unes festes de recuperació que tenen a tota l'entitat il·lusionada i amb ganes. 

Foto dels i les finalistes. Foto: Blog Cucafera de Tarragona

El jurat d'aquest 2022, vinculat amb el teixit cultural i social de la ciutat, va ser proposat i escollit un cop finalitzat el termini d'inscripció per evitar cap influència. Ha estat format enguany per Dídac Bru, entrenador i membre de la Secció de Rem i coordinador infantil del Casal d'Activitat d'Estiu del Reial Club Nàutic de Tarragona, un dels col·laboradors enguany amb els caramels de l'entitat; Maribel Mañe, experta en moda i propietària de Mercadisfraces des d'on es va col·laborar en la confecció del tratge del cavaller fa unes edicions; i Dolors Saumell, directora de la Biblioteca Pública de Tarragona, font de multitud de llibres, històries i llegendes com les de la Cucafera.

Dídac Bru del Reial Club Nàutic de Tarragona, Maribel Mañe de Mercadisfraces
 i Dolors Saumell de la Biblioteca de Tarragona, jurat 2022. Foto: Blog Cucafera de Tarragona

Eraide Muñiz, princesa del 2018 i Arnau Bustamante, cavaller del 2019, han donat el relleu i vestimenta a Sofia Marín i Òscar Vendrell, que s'han mostrat entusiasmats amb el nou repte i seran citats al setembre abans de les festes de Santa Tecla per fer assajos previs. La gran cita serà el 17 de setembre novament a les escales de la Catedral amb la representació a La Cucafera Baixa 2022.

Trobareu totes les fotos i vídeo a Facebook, com resta de xarxes socials dedicats a la Cucafera de Tarragona, i el video de Youtube a continuació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada