Cercar en aquest blog:

6 d’agost del 2022

La Cucafera busca princesa i cavaller 2022 el proper dissabte 13 d'agost per Sant Magí

El proper dissabte 13 d'agost en el marc de les festes de Sant Magí 2022 se celebrarà una nova edició del càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller' a les 19h de la tarda a la Plaça de les Cols.

El passat cap de setmana, després de dos anys de pandèmia, la Cucafera despertava en el marc de les festes del Barri del Port amb centenars de ciutadans entre grans i petits que es van apropar per tornar-la a rebre.

Ara, un cop despertada la bèstia, cal trobar novament el valent cavaller capaç de capturar-la i a la donzella que segons la llegenda, la domesticarà i la farà bona. Per aquest motiu l’entitat ha convocat una edició més el càsting per escollir els dos infants que representaran la llegenda a les festes de Santa Tecla en l'acte 'La Cucafera baixa' la nit del 17 de setembre.

La convocatòria es dirigeix a infants d’entre 6 i 12 anys. Cal enviar un correu a cucaferatgn@hotmail.com, on facilitarà un formulari i el poema que hauran de memoritzar.

El jurat tindrà en compte la memorització i posada en escena, la soltesa i actitud dels candidats/es. Segons els organitzadors i les families dels infants escollits en edicions anteriors, es tracta d'una experiència única.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada