Cercar en aquest blog:

4 d’abril del 2016

Vídeo: Unes 400 persones donen tret de sortida als 25 anys de la Cucafera a la Plaça dels Carros

El Vermut va aplegar unes 400 persones. Foto: Cucafera de Tarragona
Nou èxit de la Cucafera de Tarragona. Després del bon resultat amb la parada de castanyes, el cagatió, i el taller del Parc de Nadal, l'entitat ha celebrat amb gran allau de públic el Vermut Rumbero Solidari d'aquest diumenge a la Plaça dels Carros on entre les 11h i les 14.30h van passar-hi al voltant de 400 persones.

El concert de Rumbes Canya i Son de calle va acompanyar el vermut que l'entitat va oferir per recaptar fons per a la celebració d'actes de l'aniversari a les festes de Sant Magí i Santa Tecla d'enguany. L'acte va servir també per posar en marxa la web de la Cucafera i presentar el nou logo de l'entitat i la imatge dels 25 anys, obra del dissenyador Àlex Carrasco de forma desinteressada (veure).

"Tenint en compte que no ha fet un sol espatarrant i que malauradament just aquest diumenge jugava el Nàstic al matí, no ens podem queixar del gran nombre de gent que hem aplegat a la Plaça dels Carros ja que d'una banda hem superat les previsions i a més un altre dels objectius era donar vida a aquest indret desaprofitat de la ciutat i del Barri del Port" valoren des de l'organització. 

*Podeu veure fotos del vermut en -aquest enllaç- i de la presnetació en -aquest enllaç- del Facebook de la Cucafera que podeu seguir i a continuació el vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada