Cercar en aquest blog:

3 d’abril del 2016

La Cucafera de Tarragona, primera bèstia del Seguici en estrenar web/blog

Emmarcat en el 25è aniversari de la Cucafera de Tarragona, l'entitat aprofita el Vermut Rumbero Solidari d'aquest diumenge per donar tret de sortida als seus 25 anys estrenant, entre altes, plana web en format blog. Es tracta de la primera bèstia del Seguici, que en té.

D'aquesta manera la Cucafera se suma a altres elements festius de la ciutat com és el cas dels Nanos Vells, Nanos Nous, Gegants Vells que també tenen un espai a la xarxa.

La completa web/blog de la Cucafera de Tarragona ofereix apartats dedicats a donar a conèixer la peça (tant la gran com la petita), la seva història, la llegenda, detalls de la colla, la seva trajectòria i indumentària, etc. També els seus actes, sortides, marxandatge i modes de visita i contacte, a més de fotos, vídeos i notícies.

Si estàs llegint aquest text significa que has arribat a ella, et convidem a fer una passejada pels diversos apartats i a que ens segueixis a les xarxes socials on la Cucafera també està present: facebook, twitter i Periscope! Esperant que t'agradi, gràcies per la teva visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada