Cercar en aquest blog:

3 d’abril del 2016

Es presenta la imatge dels 25 anys de la Cucafera de Tarragona i nou logo d'entitat

Presentació de la imatge dels 25 anys de la Cucafera
Aquest matí de diumenge, i des de la Plaça dels Carros, la Cucafera de Tarragona ha presentat la imatge del 25è aniversari durant el Vermut Rumbero Solidari de Rumbes Canya i Son de Calle (veure fotos) que ha resultat un èxit.

La presentació ha anat a càrrec d'Adrià Recasens, coordinador i cap de comunicació de l'entitat, i s'ha oferit en DIRECTE per Barri del Port TV des de Periscope. Hi han format part també la regidora de la Part Baixa, Ana Santos, que ha fet referència a José Ruiz, president durant 15 anys de l'A.V.V del Port que es va encarregar d'impulsar i recuperar la bèstia tarragonina, i qui ens ha deixat fa una setmana.

Ana Santos, regidora de la Part Baixa
Santos ha destacat la tasca dels fins ara president de l'A.V.V del Port pel barri. Ha apuntat que la Plaça dels Carros és un indret on s'haurien de fer molts més actes com aquest i que treballarà per tal que el llegat de Ruiz segueixi endavant. També han estat presents el fill de Ruiz i cap de colla de l'entitat, Paco Ruiz, i la presidenta en funcions de l'associació veïnal, Rosa Puig.

Tant la imatge dels 25 anys com el nou logo de l'entitat són obra del dissenyador Àlex Carrasco que ha realitzat aquest treball de forma desinteressada col·laborant amb l'entitat.


El nou logo de la Cucafera de Tarragona mostra, com en el logo que s'utilitzava fins al moment, la bèstia de perfil tot i que ara mirant cap a l'esquerra. Una cucafera molt més moderna i escamada en dos tonalitats de verd. El text 'Cucafera de Tarragona' apareix ara sota el dibuix i no a sobre i en semicercle com l'anterior.

Per altra banda, la imatge del 25è aniversari aprofita el nou logo incloent al seu interior i en fons verd fosc, l'emblema dels 25 anys en daurat, mateix color per incloure a sota, la data d'aniversari.

*Podeu veure les FOTOS de la presentació en (aquest enllaç) i el vídeo (aquí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada