Cercar en aquest blog:

29 de juliol del 2024

Obert el càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2024' per capturar i domesticar la bèstia



La Cucafera de Tarragona ha despertat un any més després d'un llarg hivernatge. Ho feia el passat dissabte a la tarda en plenes XXXIII Festes del Barri del Port on els seus veïns i veïnes, així com resta de la ciutat, van ser testimoni del despertar de la bèstia que novament atemoreix amb les seves queixalades pels carrers de Tarragona (veure)

És per aquest motiu que urgeix trobar un valent cavaller que sigui capaç de capturar-la, així com una donzella/princesa amb dots especials per domesticar-la i fer-la bona. I és així que s'obre el càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2024'.

Per participar cal enviar abans del 8 d'agost un correu a cucaferatgn@hotmail.com on es facilitarà un formulari d'inscripció dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys, així com el poema que hauran de memoritzar per recitar i defensar el proper diumenge 11 d'agost sobre l'escenari a la Plaça de les Cols davant del jurat i el públic assistent.

Els escollits tindran l'oportunitat de viure l'experiència inoblidable de representar la llegenda de la Cucafera el proper dissabte 14 de setembre a la nit durant les festes de Santa Tecla en l'acte 'La Cucafera Baixa 2024', que a més enguany compleix 10 edicions amb diverses sorpreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada