Cercar en aquest blog:

11 d’agost del 2024

Paula Manresa i Edahi Roig, nous princesa i cavaller 2024 de la Cucafera

Paula Manresa i Edahi Roig, escollits princesa i cavaller 2024
 de la Cucafera. Foto: Cucafera de Tarragona


Una dotzena de nens i nenes han participat aquest diumenge a la tarda al Càsting La Cucafera Busca princesa i cavaller 2024 en el marc de les festes de Sant Magí 2024.

La Plaça de les Cols ha estat escenari de l'esdeveniment presentat pel periodista i secretari de l'entitat, Adrià Recasens, en què s'ha escollit el valent cavaller capaç de domesticar la bèstia i la princesa que la domesticarà i farà bona, després que a les passades festes del Barri del Port la Cucafera es despertés novament després d'un any hivernant.

Edahi Roig, nou cavaller de la Cucafera. Foto: Cucafera de Tarragona

Paula Manresa, nova princesa de la Cucafera. Foto: Cucafera de Tarragona


Paula Manresa de 10 anys i del Serrallo, i Edahi Roig de 7 anys i del centre de Tarragona han estat els escollits per representar la llegenda el proper 14 de setembre en l'acte La Cucafera Baixa 2024 que arriba a les 10 edicions amb sorpreses, a decisió del jurat. Aquest estava format enguany per Marc García Llauradó, gerent de la pastisseria Velvet de Tarragona, qui enguany ha col·laborat aportant un dolç obsequi als guanyadors; Pilar Budesca, tresorera de l'entitat; i Edgar Adserà, pare de la princesa de la passada edició.

Arlet Adserà i Max Busom, princesa i cavaller 2023 fent el relleu.
 Foto: Cucafera de Tarragona

Els guanyadors també s'han endut una xapa de la Cucafera, un xec regal de 30€ del Mercat de Tarragona, obtindran la samarreta commemorativa de la baixada i invitació al sopar infantil de l'entitat, a més de rebre els vestits de princesa i cavaller per part d'Arlet Adserà i Max Busom, els seus predecessors, qui han estat presents per fer el relleu.

Imatge de grup de tots els i les participants. Foto: Cucafera de Tarragona


Paula i Edahi s'han mostrat molt entusiasmats amb el repte que tindran d'ara endavant on viuran una experiència que segons els que l'han viscuda, és inoblidable.

Trobareu totes les fotos properament a Facebook i a continuació el vídeo complet de l'acte:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada