Cercar en aquest blog:

29 de juliol del 2024

La Cucafera de Tarragona omple els carrers del Barri del Port amb la seva despertada 2024

Just el moment en que desperta la Cucafera, aquest 2024.
Foto: Cucafera de Tarragona | Adrià Recasens


La Despertada de la Cucafera 2024 el passat dissabte junt a la Xaranga Pujats de to va omplir els carrers del Barri del Port de grans i petits que van voler ser testimoni del despertar de la bèstia i la seva primera sortida de l'any després del llarg hivernatge, atemorint novament amb les seves queixalades.

L'acte, tal com es va anunciar e mateix dia a xarxes socials, es va haver de retardar mitja hora per petició de la Guàrdia Urbana per conicidència amb altres actes a la mateixa hora i poder garantir així un dispositiu d'acompanyament i tall del trànsit pels carrers del recorregut. No obstant, l'acte no va arrencar fins gairebé les 19.45h a espera dels cossos policials que no arribaven i que finalment van provocar que la comitiva sortís per compte propi. 

No va ser fins que la Cucafera va endinsar-se, i com a novetat en l'itinerari, pel remodelat carrer Orosi i fins a l'estació, que no va arribar una patrulla de la Guàrdia Urbana que va acompanyar en la resta de cercavila. Tot i així es va poder celebrar sense incidents i amb gran èxit de participació.

Ara, caldrà trobar un valent cavaller que sigui capaç de capturar la bèstia i una donzella/princesa amb dots per domesticar-la. Serà el càsting de La Cucafera busca princesa i cavaller 2024 el proper diumenge 11 d'agost a la tarda en el marc de les festes de Sant Magí. 

-Totes les fotos de la Depertada de la Cucafera 2024 a facebook- 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada