Cercar en aquest blog:

23 de setembre del 2023

La Cucafera Petita aquest diumenge al Nou Estadi del Nàstic

La Cucafera Petita estarà present aquest diumenge 24 de setembre al Nou Estadi Costa Daurada, el darrer dia de festa major, durant el partit que enfrontarà al Nàstic amb el Centre d’Esports Sabadell, on els grana opten a liderar la taula una setmana més.

La Cucafera Petita i els Nanos Mingo i Rosona faran acte de presencia a l’estadi per apropar l’ambient festiu als assistents al matx. A més, també tindrà lloc la tradicional Truitada Popular a les 18 h, hora i mitja abans que comenci a rodar la pilota.

Abans d’arrencar l’enfrontament davant el CE Sabadell, a les 19.30 h, la Cucafera Petita i els Nanos Nous, amb el Mingo i la Rosona, estaran pels voltants del Nou Estadi Costa Daurada fent caliu en la Truitada Popular, que arrencarà a partir de les 18 hores. La Cucafera Petita trepitjarà la gespa per estar present a la foto amb l’11 titular amb els nastiquers més petits.

Durant la mitja part del partit, el Mingo i la Rosona saltaran a la gespa per saludar al públic i donar la volta pel terreny de joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada