Cercar en aquest blog:

18 de setembre del 2023

La Cucafera Baixa 2023 se celebra amb èxit en l'arrencada de Santa Tecla a Tarragona

Tarragona ha gaudit aquest dissabte nit de la La Cucafera Baixa 2023, un dels plats forts del primer cap de setmana de les festes de Santa Tecla.

La nova Associació Cucafera de Tarragona ha celebrat amb gran èxit de públic i participació la 9a edició del seu acte estrella amb la captura, la baixada i La CucaFesta 2023 amb una plaça dels Carros plena de gom a gom al Barri del Port com també els carrers del recorregut a ritme de la Xaranga Tocabemolls.

Arlet i Max, princesa i cavaller, van viure la màgia de la nit en aquesta experiència única, representant a la perfecció els seus papers i els seus reptes, capturar la bèstia i domesticar-la per fer-la bona. D'aquesta manera la Cucafera els propers dies més enllà de les queixalades oferirà caramels.

El proper any l'entitat celebrarà i de forma més especial l'esdeveniment que arribarà a la seva 10a edició i seguirà treballant per a la restauració de les peces i renovació del vestuari.

Podeu veure un vídeo-resum amb els millors moments a continuació, veure el vídeo extens/complet (aquí) i totes les fotos a facebook (aquí).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada