Cercar en aquest blog:

11 de setembre del 2023

Ja a la venda el nou got reutilitzable de La CucaFesta

Des d'aquest dilluns 11 de setembre ja està disponible, i a la venda per 1 euro, el nou got reutilitzable de La CucaFesta a la Botiga de la Festa, situada al vestíbul del Teatre Tarragona. A més del got, s'hi pot adquirir també la samarreta de la Cucafera, la tassa i la bossa.

El got vol servir com a record i col·lecció per als tarragonins/es seguidors/es de la Cucafera i tenir ús perllongat tant per a la CucaFesta, on també es podrà adquirir, com per d'altres esdeveniments, lluitant així també i de manera sostenible contra els gots de plàstic d'un únic ús. 

Amb disseny d'Iván Puente, a la barra hi haurà disponibles 400 gots, a més dels 100 que hi ha a la venda al Lloro de la Negrita i els ja venuts el passat dissabte durant la seva presentació.

La CucaFesta, a les 23.30h - 00h d'aquest dissabte 16 de setembre a la Plaça dels Carros, al Barri del Port, com a colofó final de La Cucafera Baixa 2023, anirà amenitzada per Mark Gómez, dj resident de Premium Club amb qui l'Associació Cucafera de Tarragona organitza la festa, enguany participant de la barra per obtenir guanys per poder reinvertir en l'entitat, i on també hi haurà espai per a les pizzes de Domino's Pizza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada