Cercar en aquest blog:

26 de juliol del 2023

S'obre el càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2023'

Sofia Marín i Òscar Vendrell, princesa i cavaller del 2022

El proper diumenge 13 d'agost en el marc de les festes de Sant Magí 2023 se celebrarà una nova edició del càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller' a les 18.30h de la tarda a la Plaça de les Cols.

I es que aquest dissabte 29 de juliol a les 19h la Cucafera despertarà després d'un any d'hivernantge en el marc de les festes del Barri del Port i caldrà trobar novament el valent cavaller capaç de capturar-la i a la donzella que segons la llegenda, la domesticarà i la farà bona. 

Per aquest motiu l’entitat convocat una edició més el càsting per escollir els dos infants que representaran la llegenda a les festes de Santa Tecla en l'acte 'La Cucafera Baixa' la nit del 16 de setembre.

La convocatòria es dirigeix a infants d’entre 6 i 12 anys de Tarragona ciutat. Cal enviar un correu a cucaferatgn@hotmail.com, on facilitarà un formulari i el poema que hauran de memoritzar.

El jurat tindrà en compte la memorització i posada en escena, la soltesa i actitud dels candidats/es. Segons els organitzadors i les families dels infants escollits en edicions anteriors, es tracta d'una experiència única.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada