Cercar en aquest blog:

10 de juliol del 2023

La Despertada de la Cucafera 2023 farà despertar novament la bèstia el 29 de juliol


La Cucafera de Tarragona torna a despertar el proper dissabte 29 de juliol a les 19h amb l'acte 'La Despertada de la Cucafera 2023', en el marc de les XXXII Festes del Barri del Port.

Es tracta de la primera sortida de l'any de l'entitat i que representa el primer passatge de la llegenda, el moment en que la bèstia després d'un any d'hibernatge i amb l'arribada de la calor, desperta i torna a atemorir a la ciutat, motiu pel qual un any més tocarà cercar posteriorment (a les festes de Sant Magí) el cavaller que la capturi i la doncella que la domestiqui, seguint amb el relat.

Novament la despertada tindrà lloc a la Plaça Prim-De Mitja Lluna i amb recorregut pels carrers del Barri del Port acompanyats de la Xaranga Pujats de to. Itinerari: Mitja Lluna, Apodaca, Plaça dels Carros, Reial, Castellarnau, Smith, Rebolledo i Sant Miquel.

L'acte acabarà a l'epicentre de les festes, al carrer Sant Miquel, entre Misericòrdia i Rebolledo, on seguidament hi haurà ambientació musical i servei de barra fins al sopar a la fresca de la nit amb orquestra. Al matí del mateix dissabte no faltarà el tradicional vermut amb musclada i fideuada, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada