Cercar en aquest blog:

13 d’agost del 2023

Arlet Adserà i Max Busom, escollits princesa i cavaller 2023 de la Cucafera

Max Busom i Arlet Adserà, cavaller i princesa 2023 de la Cucafera. Foto: Cucafera de Tarragona

Arlet Adserà de 8 anys i Max Busom de 9 anys han estat escollits per interpretar el paper de la princesa i el cavaller que aquest 2023 capturaran la Cucafera per domesticar-la i fer-la bona.

La bèstia va despertar novament el passat 29 de juliol després d'un any hivernant, en l'acte La Despertada de la Cucafera, en el marc de les XXXII Festes del Barri del Port, motiu pel qual l'entitat va obrir la convocatòria les darreres setmanes.

Foto de grup dels participants. Foto: Cucafera de Tarragona

Un total de 7 nenes i 4 nens d'entre 6 i 12 anys de la ciutat de Tarragona es van inscriure i per participar al càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2023' presentat per Adrià Recasens aquest diumenge tarda a la Plaça de les Cols en el marc de les festes de Sant Magí 2023.

El jurat, format enguany per Carlota Hernando i Macarena Pretel, les dues primeres princeses que van viure l'experiència, i Iria Donaire, que es va presentar diversos anys sense èxit, com a mostra de persistència, han tingut en compte la memorització del poema que s'havien d'aprendre, però també la posada en escena, soltesa i expressivitat dels candidats i candidates.

Relleu amb Sofia Marín i Òscar Vendrell, princesa i cavaller 2022. Foto: Cucafera de Tarragona

Sofia Marín i Òscar Vendrell, princesa i cavaller del 2022, han estat presents per explicar la seva experiència, i fer el relleu amb els seus successors.

Arlet Adserà i Max Busom representaran la llegenda el proper 16 de setembre en l'acte 'La Cucafera Baixa 2023' en les festes de Santa Tecla a la ciutat.

Podeu veure totes les fotos al facebook (aquí) i el vídeo amb #BarridelPortTV a continuació: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada