Cercar en aquest blog:

6 de setembre del 2020

Especial 'La Cucafera Baixa, 7 edicions des del testimoni de les princeses i cavallers' la nit del 19 de setembre per Santa Tecla 2020


Amb l'etiqueta #CucaferaTGN2020, la Cucafera de Tarragona oferirà dues propostes telemàtiques per gaudir enguany les festes de Santa Tecla 2020 d'una forma diferent degut a l'emergència sanitària.

D'una banda, el proper dissabte 19 de setembre 'La Cucafera Baixa' es viurà de forma telemàtica a les 22h, la mateixa hora en què s'hauria celebrat la popular baixada i representació de la llegenda, amb el reportatge-documental 'La Cucafera Baixa, 7 edicions des del testimoni de les princeses i cavallers' en què es recordarà cadascuna de les edicions, com es va originar i ha evolucionat l'acte, i l'experiència personal de cadascun dels nens i nenes que han participat en la representació de l'acte, tal com es va avançar per Sant Magí en què es van recordar com van ser els seus càstings.

L'especial en vídeo de gairebé una hora de durada es podrà veure a www.cucaferatgn.blogspot.com i les xarxes dedicades a la bèstia com el Facebook @CucaferaDeTarragona i el Youtube de Barri del Port TV amb l'objectiu d'acompanyar a la ciutadania aquella mateixa nit. A més, entre el 21 i el 27 de setembre cada dia a les 20h s'oferirà també cadascun dels testimonis i recordatoris per separat, de forma independent, edició per edició.

La proposta estava prevista per quan l'acte complís 10 anys i en què s'ampliarà amb el testimoni també de la xaranga i els membres de la colla, entre altres, a més d'una edició especial. En el mateix sentit l'any vinent l'entitat arriba als seus 30 anys des de la recuperació i per aquest motiu, i per poder-ho celebrar plegats i amb més ganes, es fa una crida a la responsabilitat davant la situació actual.

La Cucafera balla a casa

Per altra banda, en la vessant més infantil i familiar, i en el mateix marc de la festa, es proposa que enguany tots els seus seguidors facin una cucafera casolana i la facin ballar des de casa, i enviïn el vídeo de menys d'1 minut del 18 al 24 de setembre a cucaferatgn@hotmail.com. Es publicaran a les xarxes socials sobre la Cucafera de Tarragona amb opció de premi d'un lot de llibres festius i la tassa oficial, per a la més xula, i es demanarà que es conservin les creacions casolanes fins a l'any vinent pel 30è aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada