Cercar en aquest blog:

8 de setembre del 2020

Comunicat de les entitats del Seguici Popular de Tarragona per #SantaTecla2020


Per respecte a tots i totes, i sobretot perquè ens afecta d'una manera o altra aquesta pandèmia, no podrem gaudir de la nostra festa com voldríem. Aquest any haurem de viure una festa major diferent... aixó sí: amb tota la intensitat que la situació ens permet, sentint-nos capaços d'adaptar al màxim la nostra participació a través dels mitjans que la tecnologia actual ens ofereix.

Ja fa mesos que les entitats del seguici treballem per tenir presència al llarg d'aquests dies de festa, i s'han trobat algunes opcions consensuades amb l'Ajuntament que, tot i que ni de bon tros poden ni pretenen substituir el nostre estimat Seguici, sí que ens permetran a tots i totes sentir-nos vius i vives, entusiastes i units i unides en aquest any tan especial, sense que ens arrossegui el desànim.

Totes aquestes activitats, les trobareu relacionades al programa oficial, i també se n'informarà a través de les mateixes entitats. Esperem la participació i el suport de tots els tarragonins i tarragonines, festers i teclers.

De la mateixa manera, volem deixar clar que cap acte referent a la festa que estigui fora de programa i de la seguretat sanitària, tindrà suport de cap entitat del seguici que signem aquest comunicat. Del primer a l'últim dia de la festa major hem de tornar a demostrar la gran ciutat que som. Gaudim de les activitats que han sigut organitzades per l'Ajuntament amb màxim seny! I agafeu moltes forces que l'any que ve fem 700 anys com a festa!

Ara més que mai. Visca Santa Tecla! #cuidemnos #cuidevos #SantaTecla2020

Seguici Popular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada