Cercar en aquest blog:

10 d’agost del 2019

Jana Gómez, nova princesa de la Cucafera 2019

Jana Gómez, nova princesa de la Cucafera 2019

La tarragonina Jana Gómez Arroyo de 10 anys ha esdevingut escollida nova princesa de la Cucafera 2019 aquest dissabte a la tarda en el Càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller' en el marc de les festes de Sant Magí.

L'acte ha comptat amb un total d'11 inscrits dels quals finalment han participat 7 nenes que s'han presentat sobre l'escenari davant del públic assistent i han tingut dues rondes per recitar el poema que s'havien d'aprendre.

El jurat del càsting 2019

Tenint en compte la memorització del poema, l'expresivitat i soltura, han estat valorades i puntuades per un jurat extern i vinculat amb la cultura de la ciutat. D'una banda Marcos San José, cantant tarragoní, Marina Borràs del Club dels Tarraconins i Cristina Sábate del Ball de Gitanes que enguany fan 35 anys.

Finalment Jana Gómez, amant del teatre i amb el dessig de ser una gran violinista, ha estat la guanyadora per representar enguany la llegenda de la Cucafera en les properes festes de Santa Tecla 2019 en l'acte 'La Cucafera Baixa' la nit del 14 de setembre. Ha explicat que s'ha apuntat "per viure aquesta experiència inolvidable" i per fer emocionar a la seva mare i "ser la nena més feliç del món".

Les participants del càsting 2019
Foto de grup de l'acte

El càsting es queda sense cavaller

Enguany únicament s'havien inscrit dos candidats a cavaller que finalment han excusat no poder assistir de forma imprevista tot i la il·lusió que els hi feia. Per aquest motiu l'entitat ha anunciat que reobre el càsting per a cavaller al qual es podran tornar a presentar així com altres nens/es de 7 a 12 anys que vulguir representar el valent que capturarà la bèstia. Se celebrarà per les festes del Barri del Port el 31 d'agost a les 19.30h després de 'La Despertada de la Cucafera Petita'. D'igual mode caldrà enviar correu a cucaferatgn@hotmail.com on reomplir un formulari i rebre el poema a estudiar.

Podeu veure les fotos de l'acte en -aquest enllaç- i el vídeo a continuació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada