Cercar en aquest blog:

31 d’agost del 2019

Arnau Bustamante escollit cavaller 2019 de la Cucafera

Arnau Bustamante escollir cavaller 2019 de la Cucafera.
Foto: Cucafera de Tarragona

El tarragoní Arnau Bustamante de 7 anys ha resultat escollit nou cavaller de la Cucafera 2019 aquest dissabte tarda en una nova oportunitat celebrada en les XXX Festes del Barri del Port en no haver-hi candidats al càsting celebrat per Sant Magí on va resultar escollida com a princesa Jana Gómez de 10 anys.

Arnau Bustamante i Jana Gómez, cavaller i princesa 2019 de la
Cucafera. Foto: Cucafera de Tarragona
El jurat del càsting. Foto: Cucafera de Tarragona

En aquesta ocasió s'havien inscrit sis candidats dels que finalment s'han presentat tres que han tingut dues rondes per escenificar i recitat el poema que s'havien d'aprendre. Tenint en compte la memorització del poema, l'expresivitat i soltura, han estat valorats i puntuats per un jurat extern i vinculat amb la cultura de la ciutat. D'una banda Gemma Illa de la Xaranga Guirigalls, David Bayerri del Ball de Gitanes que enguany està d'aniversari i Miquel Rueda del Club dels Tarraconins.

Els tres candidats. Foto: Cucafera de Tarragona

Arnau Bustamante no va poder acudir al càsting anterior per trobar-se malament i estava il·lusionat en la prova que finalment l'ha fet victoriós de forma molt renyida. Ara haurà de capturar la Cucafera la nit del dissabte 14 de setembre en l'acte La Cucafera Baixa per Santa Tecla 2019 on la princesa d'enguany, Jana Gómez, la domesticarà i farà bona per tal que llenci caramels. Acompanyats de la Xaranga Tocabemolls recorreran els carrers des de la Part Alta fins la Plaça dels Carros on un any més la cercavila acabarà amb la celebració de la CucaFesta.

Podeu veure les fotos -aquí- i el vídeo a continuació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada