Cercar en aquest blog:

22 d’agost del 2016

Els membres i portadors de la Cucafera de Tarragona renoven samarreta aquest 2016

Nova samarreta de la Cucafera a partir de l'any 2016.

El passat diumenge 14 d'agost, la Plaça de les Cols, de gom a gom, no tan sols va poder veure la nova imatge de la Cucafera després de la restauració sinó també la nova samarreta que membres i portadors de l'entitat estrenen aquest 2016 a partir dels 25 anys de la bèstia i ja per endavant.

La nova vestimenta manté els pantalons verds, faixa, mocador i espardenyes, i fins i tot el color blanc de la samarreta. La nova, presenta un dibuix frontal de la Cucfera, a la part davantera, obra del membre de la colla i estudiant de Disseny Gràfic, Ivan Puente, i amb les lletres 'Cucafera de Tarragona' amb tipografia escamada acord amb la Cucafera. A la part del darrera el nou logo d'entitat confeccionat per Àlex Carrasco i el logo de l'Associació de Veïns del Port, a qui pertany l'entitat, redissenyat pel també membre, Aitor Bueno.

Un instant de l'acte de presentació de la nova samarreta.
Foto: Ramon Llaberia / Cucafera de Tarragona
La colla estrenant la nova samarreta. Foto: Ramon Llaberia / Cucafera de Tarragona

Els dissenys han estat elaborats per a la colla de forma desinteressada i van ser escollits entre diverses propostes, pels mateixos membres de l'entitat. En el cas dels caps de colla i comunicació, a més d'aquest distintiu a la samarreta, apareix també la web de la Cucafera.

*Coneix més detalls de la colla i la vestimenta amb el pas dels anys (aquí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada