Cercar en aquest blog:

6 de novembre del 2015

La parada de castanyes 2015 de la Cucafera aconsegueix vendre més de 260 quilos (vídeo)

La "Cucastanyera" ha estat tot un èxit. Foto: Cucafera de Tarragona

La Cucafera de Tarragona va vendre la passada setmana més de 260 quilos de castanyes a la parada que la colla va muntar a la cantonada entre el carrer Ramón y Cajal amb Prat de la Riba amb un objectiu, recaptar fons de cara als 25 anys que l'any vinent farà la bèstia tarragonina.
  
Cucafereta i Nano Mirador. Foto:
Cucafera de Tarragona

Es tracta de la primera de les diverses accions que es duran a terme al llarg de l'any amb aquest objectiu i la iniciativa va tenir molt bona acollida, superant dia rere dia les previsions i expectatives. "Vam haver d'anar encarregant cada cop més comandes de castanyes i ja el primer dia vam quedar molt sorpresos" afirma Adrià Recasens, organitzador i cap de comunicació de l'entitat. "Ha col·laborat molta gent i estem molt agraïts, molts clients ens van felicitar i fins i tot repetien en dies posteriors" afegeix. 

Els guanys permetran a la colla retornar a l'Associació de Veïns del Port, entitat que es fa càrrec de la Cucafera i qui va sol·licitar el permís de la parada, els diners prestats per a la primera comanda de castanyes. La resta seran beneficis als que s'hi sumaran altres recaptacions de futures accions similars al llarg de l'any en favor de la Cucafera i el seu aniversari.

El guanyador de la samarreta. Foto:
Cucafera de Tarragona

Cucafereta i Nano Mirador van estar-hi presents

La cucafera petita i el Nano Mirador, capgròs del blog 'El Mirador TGN', van ser-hi un reclam amb qui tant grans com petits s'ho van passar molt bé i s'hi van fotografiar. 

També hi havia a disposició un 'photocall' amb el que entrava en joc una samarreta en sorteig. Calia ser seguidor a les xarxes socials i fer difusió de l'àlbum de fotos. Aquesta setmana s'ha donat a conèixer el nom del guanyador, Juan Domingo, qui ha demanat talla infantil per cedir-la al seu fill. Aquest ha obtingut la samarreta i ha posat junt amb la cucafereta a qui ha fet un dibuix de regal.

A continuació podeu veure un vídeo-resum de la campanya:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada