Cercar en aquest blog:

5 de novembre del 2015

La Cucafera Petita, aquest dissabte a la Cercavila de les festes de Sant Martí 2015 d'Altafulla

Cucafera petita. Foto: Cucafera de Tarragona
Aquest dissabte a les 17h tindrà lloc a Altafulla una cercavila emmarcada en les festes de Sant Martí que celebra aquest cap de setmana el poble, i en la que, entre altres, formarà part la Cucafera petita de Tarragona, de l'Associació de Veïns del Port.

Aquest any la cercavila s’allarga i canvia de recorregut. Començarà a la plaça del Pou i anirà fins les Escoles Teresa Manero passant per Marqués de Tamarit. El diables petits d’Altafulla obriran la cercavila acompanyats dels diables infantils del Catllar. Els seguiran els manotes de la Riera, els gegants del Catllar, els gegants i nans d’Altafulla, els nans de la Llar d’Infants Francesc Blanch, la Cucafera petita de Tarragona, els Bastoners de Banyeres del Penedès i els Bastoners d’Altafulla. I tancant la cercavila els Castellers d’Altafulla que enguany s’uneixen a aquest acte. Tot això acompanyat dels Grallers de la Riera, grallers del Catllar, grup de grallers els Martinets i Grallers d’Altafulla.

Aquesta sortida arriba després que la Cucafera petita participés la passada setmana de la parada de castanyes que la colla va dur a terme i amb molt bona acollida per recaptar fons de cara als 25 anys que la Cucafera gran farà l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada