Cercar en aquest blog:

25 de juliol del 2022

La Cucafera de Tarragona torna a despertar aquest dissabte, motiu per cercar novament princesa i cavaller!

Aquest dissabte 30 de Juliol la Cucafera de Tarragona torna a despertar després de la seva hibernació i enguany amb més gana que mai després de dos anys sense sortir! 

Es tracta de l'acte 'La Despertada de la Cucafera 2022', el primer passatge de la llegenda que es recupera en el marc de les XXXI Festes del Barri del Port, i després de dos anys de pandèmia sense poder-se celebrar.

La passejada sortirà a les 19h des de la Plaça Prim - De Mitja Lluna i recorrerà els carrers del Barri del Port amb la companyia de la Xaranga Pujats de to, qui ja ho va fer al 2017. Itinerari: Mitja Lluna, Apodaca,  Plaça dels Carros, Reial, Castellarnau, Smith, Rebolledo i Sant Miquel.

L'entitat encara amb ganes i il·lusió aquesta primera sortida de l'any i per anar agafant forces de cara a les festes de Santa Tecla en que la bèstia tornarà a participar, tant a la Cercavila, la Processó i el seu acte estrella, La Cucafera Baixa 2022 dissabte 17 de setembre a la nit.

Càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2022'

Prèviament, per Sant Magí, l'entitat ha programat nova convocatòria del Càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller 2022' dissabte 13 d'agost a les 19 h a la Plaça de les Cols, per cercar i disposar del valent cavaller capaç de capturar la bèstia i la princesa-donzella que la domesticarà, és a dir els dos infants que representaran aquest passatge de la llegenda aquella nit als peus de la catedral. Va dirigit a tots aquells nens i nenes de 6 a 12 anys que vulguin viure aquesta experiència única. Plaç fins al 10 d'agost enviant correu a cucaferatgn@hotmail.com.

No us perdeu aquest dissabte la reaparició de la Cucafera i molta cura amb les seves queixalades!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada