Cercar en aquest blog:

16 de setembre del 2021

Una Cucafera de Llegenda, estrena el proper 20 de setembre

El proper dilluns 20 de setembre a les 22h el blog dedicat a la Cucafera de Tarragona (http://cucaferatgn.blogspot.com) i les respectives xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) oferiran una peça d'animació audiovisual en el marc de les festes de Santa Tecla 2021 i coincidint amb els 30 anys de l'entitat.

Sota el nom 'Una cucafera de llegenda' la peça il·lustrarà de forma animada la llegenda de la cucafera que cada any es representa amb l'acte 'La Cucafera Baixa' i que ni aquest ni l'any passat ha pogut celebrar-se a causa de les restriccions de la pandèmia.

Es tracta d'una creació del dissenyador i membre de la colla, Iván Puente, amb les locucions d'Adrià Recasens i Nicole Rodríguez.

 

Es tracta d'una de les accions programades amb motiu del 30è aniversari en un any on les circumstàncies no han permès a l'entitat celebrar-ho de la manera que s'hagués volgut. Això no obstant, a banda de comptar ja amb l'esperada figura de goma, la Cucafera actuarà enguany en 5 passis de la mostra del Seguici els dies 22 i 23 a la Plaça de la Font, després dels 2 passis de la Cucafera Petita la tarda del dia 19, i les diverses visites de Cucafera petita a les escoles, a més d'alguna altra sorpresa encara per anunciar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada