Cercar en aquest blog:

16 de setembre del 2019

Vídeo: La Cucafera Baixa 2019 (Captura, llegenda, baixada i CucaFesta)

El cavaller i la princesa amb la Cucafera capturada.
Foto: Adrià Recasens | Cucafera de Tarragona

La Cucafera Baixa 2019 arriba a la 7a edició i se celebra finalment sense pluja i amb gran èxit de públic i participació.

La Cucafera va ser capturada aquest dissabte pel valent cavaller a les 21h als Jardins de Casa de la Festa i entregada a la princesa qui posteriorment a les 22h va fer la popular baixada sobre la bèstia i l'acompanyament de la Xaranga Tocabemolls. Enguany amb el popular tema de 'Joc de Trons' la Plaça de les Cols i les escales de la Catedral estaven un any més plenes de gom a gom per ser testimoni de l'alliberament de la Cucafera per part de la  jove donzella i l'encanteri per fer-la bona i domesticar-la, tot plegat la representació de la llegenda.

Un instant de la baixada. Foto: Adrià Recasens | Cucafera de Tarragona

Centenars de persones van formar part de la comitiva fins al Barri del Port on en acabar el recorregut van gaudir diverses hores de La CucaFesta a la Plaça dels Carros en una gran nit en què finalment la pluja va ser l'única que no hi va formar part!

Podeu veure les fotos de La Captura de la Cucafera 2019 (aquí) i de La Cucafera Baixa i CucaFesta 2019 (aquí), a més de veure el vídeo a continuació:



També podeu veure la versió més reduïda i compartir a facebook (aquí).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada