Cercar en aquest blog:

30 d’agost del 2018

La Cucafera Baixa 2018 arriba a la 6a edició aquest 15 de setembre nit

CARTELL CUCAFERA BAIXA 2018

El proper dissabte 15 d'agost, en el marc de les festes de Santa Tecla, arriba la 6a edició de La Cucafera Baixa 2018.

A les 21h als Jardins de Casa de la Festa tindrà lloc per segon any 'La Captura de la Cucafera' amb el valent cavaller triat enguany, Aitor Cavero. Seguidament recollirà la princesa, Eraide Muñiz, i aniran cap a la Catedral on a les 22h tindrà lloc des del Pla de la Seu la tradicional baixada i representació de la llegenda amb tots dos. 

Abans, durant els instants previs, i per fer amena l'espera, l'entitat oferirà la 'Cucafera-Show' cap a les 21.45h a les escales de la Catedral on es faran concursos i l'oportunitat de sorprendre a algú davant dels milers d'assistents (cal enviar correu a cucaferatgn@hotmail.com)


La plaça dels Carros tornarà a acollir La CucaFesta 


Un any més la Xaranga Tocabemolls s'encarregarà d'animar i acompanyar musicalment a la bèstia en el seu recorregut fins a la Part Baixa on a la Plaça dels Carros del Barri del Port se celebrarà un any més la CucaFesta a les 23.30h i fins les tantes de la matinada amb servei bar, pizzes, dj's i molts gresca.

El cartell de la present edició torna a ser obra d'Iván Puente, membre de la colla. L'acte està organitzat per la Cucafera de Tarragona, l'Associació de Veïns del Port, l'Ajuntament de Tarragona i Blog Barri del Port. Hi col·laboren l'Associació d'Empresaris BaixaTGN, Mercamoda, Ràdio Ciutat de Tarragona, Domino's Pizza, el Port de Tarragona.

Al llarg dels anys l'acte ha anat creixent i acollint gran nombre de públic amb un balanç positiu. Es tracta d'un dels actes destacats i primera revetlla del programa festiu de la ciutat per Santa Tecla, el primer dissabte de festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada