Cercar en aquest blog:

2 de setembre del 2017

La Cucafera de Tarragona presenta el cartell de La Cucafera Baixa 2017, dissenyat per Iván Puente


Iván Puente ha resultat guanyador per segon any consecutiu del concurs de disseny per al cartell de l'acte La Cucafera Baixa 2017 que enguany tindrà lloc la nit del dissabte 16 de setembre i en el marc de les festes de Santa Tecla 2017.

Entre les propostes rebudes, el disseny guanyador ha captat l'essència de l'esdeveniment, plasmant a més el paper del cavaller que en aquesta edició guanya protagonisme, ja que s'estrena de forma prèvia a les 20.15h als Jardins de Casa de la Festa la Captura de la Cucafera. A les 21.30h al Pla de la Seu tindrà lloc la tradicional baixada i representació de la llegenda on també com a novetat el cavaller pronunciarà unes paraules en entregar-li la bèstia a la princesa.

Un any més la Xaranga Tocabemolls s'encarregarà d'amenitzar musicalment el recorregut fins a la Plaça dels Carros, al Barri del Port, on cap a les 23.30h tornarà a celebrar-se la CucaFesta amb servei bar, dj's, pizzes i molta gresca fins a les tantes, ja que enguany és dissabte!

5a edició de l'acte, enguany dissabte 16 de setembre

L'esdeveniment arriba enguany a la 5a edició més que consolidat des que a l'any 2012 va estrenar-se essent pioner en traslladar la festa més enllà de la Part Alta, descentralitzant un acte on s'uneixen els dos barris més antics de la ciutat, el Casc Antic i el Barri del Port. Novament s'anima a portar barret, ja que diuen els orígens que la Cucafera els arrancava d'una queixalada.

L'acte està organitzat per l'Associació de Veïns del Port de Tarragona i la Cucafera de Tarragona amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i el Blog de Barri del Port, i Barri del Port TV en la cobertura.

Cal agrair també la col·laboració amb l'entitat a l'Associació d'Empresaris BaixaTGN, Ràdio Ciutat de Tarragona, Port de Tarragona, Repsol, Adeslas i Domino's Pizza, així com a Iván Puente pel disseny del cartell i a la resta de participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada