Cercar en aquest blog:

6 de juliol del 2017

'La Despertada de la Cucafera' arriba el 27 de juliol durant les Festes del Barri del Port 2017

L'Associació de Veïns del Port recupera enguany la participació de la Cucafera a les Festes del Barri del Port 2017 amb l'acte 'La Despertada de la Cucafera' el proper dijous 27 de juliol a les 18.30h com a gran novetat.

Amb un recorregut pels carrers i places del barri, la cercavila suposarà la primera sortida de l'any de la bèstia i el seu retorn a la ciutat en el passatge de la llegenda en què aquesta, després d'hivernar i amb l'arribada de la calor, desperta, torna a la ciutat i atemoreix a la ciutadania. Aquest fet serà el que farà que calgui trobar per Sant Magí un valent cavaller i la princesa que durant les festes de Santa Tecla i en l'acte 'La Cucafera Baixa', aconseguiran domesticar-la i fer-la bona per tal que deixi de cruspir-se persones, llenci caramels i balli contenta.

Itinerari: Plaça de la Mitja Lluna, Apodaca, carrer Barcelona, Plaça del Comerç, Estació, carrer Orosi, carrer Apodaca, Plaça dels Carros, carrer Reial, Plaça dels Infants, carrer Smith, carrer Rebolledo i carrer Sant Miquel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada