Cercar en aquest blog:

28 de maig del 2016

Diversos dissenyadors participen al Concurs de cartell de Santa Tecla 2016 amb propostes sobre la Cucafera

Diverses propostes a cartell amb la Cucafera de protagonista
El cartell de Santa Tecla 2016 té enguany com a protagonista la vestimenta del Nano Capità. Es tracta del disseny guanyador del Concurs a cartell de les festes aquest 2016 d'entre un total de 30 propostes que ha rebut l'Ajuntament de Tarragona, i entre les quals hi ha diverses dedicades a la Cucafera que enguany fa 25 anys.

Per ara l'entitat és coneixedora de tres propostes, la d'Andaluplandú, la de Francesco-Hippienet, i la de Marta Nolla, que podeu veure acompanyant el text, tot i que pot ser que hi hagi més. I es que enguany hauria estat tot un encert que la Cucafera de Tarragona fos la imatge festiva de la ciutat amb motiu del seu 25è aniversari. La colla s'ha mostrat agraïda amb aquests dos dissenyadors per haver pensat en la Cucafera i pel resultat de la tasca realitzada, en tots dos casos amb grans dissenys que de ben segur haurien lluit molt bé! Moltes gràcies i felicitats!

Proposta de la dissenyadora Anduluplandú
Proposta del dissenyador Francesco-Hippienet


Proposta de la dissenyadora Marta Nolla

*Fem una crida a rebre altres dissenys candidats al cartell amb la Cucafera de protagonista si és el cas. Estarem encantats d'almenys veure el que han realitzat i agrair-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada