Cercar en aquest blog:

24 de desembre del 2015

Més de mig centenar de nens i nenes fan "cagar" la Cucafereta per primer cop i amb èxit (vídeo)

Un instant de l'acte. Foto: Cucafera de Tarragona / Blog Barri del Port

Gairebé una seixantena de nens i nenes van passar aquest dimecres a la tarda pel magatzem social del Barri del Port (c.St.Miquel,19) per fer "cagar" a la Cucafera petita per primer cop i amb gran èxit.

Es tracta del tradicional acte del cagatió que la colla de la Cucafera ha versionat de forma especial enguany i per primer cop amb la Cucafereta i dins de la programació de Nadal del barri impulsada pels Joves del Port i l'Associació de Veïns del Port de Tarragona.

Entre les 17h i les 20.30h no van parar d'arribar i passar diversos infants, pares i mares que van gaudir en família i de forma gratuïta de l'esdeveniment. "Ens semblava original i especial fer 'cagar' la Cucafereta a mode de tió ja què és un dels elements del bestiari més estimat i conegut. Com a bastons s'han utilitzats xurrets de goma tova dels de piscina i s'ha acompanyat amb la cançó del cagatió. La Cucafereta ha oferit als participants caramels i petits regals en general, tot i que alguns pares han aportat també els seus propis"apunten des de l'organització.

Un instant del taller de manualitats. Foto: Blog Barri del Port

Els diversos nens i nenes també s'hi van poder fotografiar i molts pares van mostrar el seu content amb aquesta iniciativa que donat l'èxit es preveu repetir en propers anys. A més, i paral·lelament, l'Associació La Muralla, del mateix barri, va oferir un taller de manualitats nadalenques amb què els petits s'ho van passar d'allò més entretinguts. Dilluns i dimarts al mateix espai va estar-hi el Pare Noël i el 2 i 4 de gener estarà el Patge Reial.

La Cucafereta ofereix enguany un taller al Parc de Nadal

Un altre taller de manualitats serà el que oferirà la Cucafereta enguany al Parc de Nadal en que participa del 26 de desembre al 4 de gener. Els nens i nenes podran conèixer la Cucafera petita, fer-se fotos i participar en grups d'un taller per dibuixar i pintar-la als matins, i un per fer petites cucaferes manuals i punts de llibre a les tardes.

*Podeu veure les fotos del cagatió amb la Cucafereta (aquí) i el vídeo a continuació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada