Cercar en aquest blog:

7 de juliol del 2018

El Càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller' 2018 torna en dues fases

càsting cucafera busca princesa i cavaller 2018

El Càsting 'La Cucafera busca princesa i cavaller' 2018 torna enguany amb dues fases, una per les Festes del Barri del Port dissabte 28 de juliol i la segona i definitiva per Sant Magí diumenge 12 d'agost.

Es tracta de l'esdeveniment que servirà per escollir un any més el cavaller i la princesa que representaran la llegenda de la Cucafera en l'acte 'La Cucafera Baixa' per Santa Tecla (15 de setembre).

D'aquesta manera, l'esdeveniment torna als seus orígens, les festes del Barri del Port, amb una primera fase dissabte 28 de juliol a les 19h al carrer Sant Miquel,19 que servirà per conèixer als candidats i candidates inscrits fins al primer termini. La segons i definitiva fase tindrà lloc novament en el marc de les festes de Sant Magí 2018 el diumenge 12 d'agost a les 19h amb canvi d'ubicació, la Plaça de les Cols, on sortiran escollits els dos guanyadors per decisió del jurat.


Com apuntar-se al càsting de la Cucafera


Poden participar els nens i nenes que ho desitgin d'edats entre els 6 i 12 anys. Els pares han d'enviar correu a cucaferatgn@hotmail.com abans del 27 de juliol (1r termini) o abans del 3 d'agost (2n termini) per reomplir un formulari d'inscripció i rebre detalls i instruccions sobre el càsting.

Cal recordar que dijous 26 de juliol, i també en el marc de les Festes del Barri del Port 2018, la Cucafera farà la seva primera aparició en l'acte 'La Despertada de la Cucafera', com a primer passatge de la llegenda, retornant a la ciutat i atemorint a tothom. La sortida des de la Pl.Mitja Lluna serà a les 19h amb recorregut pels carrers del barri. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada