Cercar en aquest blog:

30 d’agost del 2017

Tallers, animació, marxandatge i photocall per celebrar el 16 de setembre els 15 anys de la Cucafera Petita

Cartell de l'acte, dissenyat per Eric Borràs @honorofking 
El proper dissabte 16 de setembre a les 19h de la tarda als Jardins de Casa de la Festa tindrà lloc la Festa del 15è aniversari de la Cucafera Petita per tots els nenes i nenes de la ciutat amants de la Cucafereta.

L'acte comptarà amb tallers de manualitats, animació, paradeta de marxandatge, llibre de felicitacions i photocall amb la Cucafera Petita a qui també cantarem ''aniversari feliç". Eric Borràs s'ha encarregat de dissenyar desinteresadament el cartell de l'esdeveniment.

Tot i que està per comfirmar, s'espera que la Cucafereta estigui la resta del dia al vestíbul del Teatre Tarragona recolzant la Marató de Donació de Sang de la que enguany protagonitza el cartell.

D'altra banda, a la nit serà la Cucafera gran qui agafi el protagonisme amb la 5a edició de 'La Cucafera Baixa' que enguany arrancarà amb acte previ com a novetat també als Jardins de Casa de la Festa, 'La Captura de la Cucafera' a les 20.15. I com cada any a les escales de la Catedral a les 21.30h la Baixada i a les 23.30h a Pl.Carros La CucaFesta

La Cucafereta torna parcialment reparada

Tot i que no s'ha restaurat al complet encara, les principals esquerdes visibles de la Cucafera Petita han estat reparades al taller d'Àngel Cantos a càrrec de l'Ajuntament per permetre que la bèstia pugui sortir enguany en el sej aniversari. Serà després de les festes quan en una segona fase i amb el suport d'Adeslas i Repsol es podrà reparar la resta, principalment el mecanisme internet per tal que pugui tornar a llençar caramels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada